Vakgroep Bouwkunde

De vakgroep bouwkunde binnen Ingenieursbureau 3BM verzorgt voor aannemers, zakelijke en particuliere opdrachtgevers de bouwkundige uitwerking van projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en industrie. Wij denken met u mee om het gebouw, of een onderdeel hiervan om uw product optimaal te laten renderen.

In ons team met verschillende expertises werken wij het gewenste onderdeel zodanig uit dat het praktisch toepasbaar is en er rekening gehouden wordt met de daarvoor geldende normen en afspraken. In het door ons accuraat opgebouwd model voegen wij de informatie en intelligentie toe om uit het 3D model bouwkundig plattegronden, geveltekeningen, doorsneden, (3D)details en uittrekstaten te genereren en clashcontroles uit te voeren.

Door onze ervaring kunnen wij de juiste (hoeveelheid) informatie koppelen aan de 3D objecten die voor u en de andere partijen relevant zijn. Door onze verzamelde kennis van BIM, 3D objecten in bibliotheken en ervaring zijn wij instaat efficiënt uw project of product uit te werken met als eindresultaat degelijke bouwkundige tekeningen die kloppen met het 3D-model. Voor aannemers worden diverse aanvullende diensten aangeboden zoals het aanleveren van hoeveelheden voor het bestellen van materialen.

Soorten projecten die we uitwerken:

Soorten tekenwerk en 3D-modellen die we leveren binnen de vakgroep.

CONTACTPERSOON:

Maarten Vroegindeweij

Segro SPAA, Hoofddorp

Voor Hercuton hebben wij de uitwerking van het project Segro Park Amsterdam Airport (SPAA) te Hoofddorp mogen verzorgen. Hercuton is gespecialiseerd..

De Bioderij

Voor aannemingsbedrijf de Vries en Verburg uit Stolwijk heeft 3BM de bouwkundige uit­werking verzorgd van het nieuwe kantoor­gebouw van de Bioderij..

Strandpaviljoen Paal 9

Voor Strandbaak hebben wij het Strandpaviljoen Paal 9 in Texel bouwkundig en constructief uitgewerkt tot aan werkplaatstekeningen. Het bestaande…