WERKNEMERS BINNEN DE COÖPERATIE

Maarten Vroegindeweij

Raadgevend Ingenieur

“Ik vind de combinatie van techniek, berekeningen en af en toe een gesprek op locatie om tot een optimale oplossing te komen heel interessant.”

Piet Mol

Bouwkundig- & engineering Ingenieur

"Detailengineering zorgt ervoor dat ik dicht op de uitvoering zit, waardoor er grote urgentie in het werk zit en we direct betrokken zijn de praktijk.”

Jochem Kolthof

Bouwkundig Ingenieur

“Ik ben altijd opzoek naar een zo optimaal mogelijk detail dat zo dicht mogelijk bij het ontwerp blijft, maar tegelijkertijd haalbaar en maakbaar is”

Elize Vroegindeweij

Administratief medewerker

“Zorgen dat de financiële administratie tot in de puntjes klopt, geeft mij voldoening. Ik vind het mooi dat ik zo een bijdrage kan leveren in de onderneming van mijn echtgenoot.”

Samim Mahbubi

Bouwkundig Ingenieur & restauratie adviseur

“Bij grote projecten moet je aan een hoop details denken en ik vind het gaaf als alles tot in de puntjes klopt.”

Jeroen Daane

Constructie tekenaar & Junior constructeur

“Ik vind het leuk om bouwkundige tekeningen te maken, omdat ik het prachtig vind hoe het later gebouwd word aan de hand van mijn tekeningen.”

Jonathan van der Gouwe

Bouwkundig tekenaar & programmeur

“De techniek programmeren is echt super interessant en handig. Niets is efficiënter dan gebruik maken van goed nadenken.“

Jurian Landman

Bouwkundig tekenaar & bouwfysica adviseur

“Ik vind het leuk om zowel bouwkundige als constructieve tekeningen te maken aan de hand van de eisen van de opdrachtgever. En de oplossingen te bedenken voor de problemen die we tegenkomen maakt het extra uitdagend.“

Lara Nazari

“i”

Joris Bongers

Constructeur beton, hout & staal

“Mijn werk is heel divers doordat ik veel contact heb met de aannemers. Als er iets niet duidelijk is, ga ik erheen om het uit te leggen.