WERKNEMERS BINNEN DE COÖPERATIE

Maarten Vroegindeweij

“Ik vind de combinatie van techniek, berekeningen en af en toe een gesprek op locatie om tot een optimale oplossing te komen heel interessant.”

Piet Mol

“Ik werkte voorheen alleen en dat was behoorlijk saai. In de coöperatie heb ik met iedereen goede klik. We zijn een enthousiaste jonge club die houdt van de laatste gadgets, zoals VR-brillen.”

Joris Bongers

“Mijn werk is heel divers doordat ik veel contact heb met de aannemers. Als er iets niet duidelijk is, ga ik erheen om het uit te leggen.

Elize Vroegindeweij

“Zorgen dat de financiële administratie tot in de puntjes klopt, geeft mij voldoening. Ik vind het mooi dat ik zo een bijdrage kan leveren in de onderneming van mijn echtgenoot.”

Samim Mahbubi

“Bij grote projecten moet je aan een hoop details denken en ik vind het gaaf als alles tot in de puntjes klopt.”

Jeroen Daane

“Ik vind het leuk om bouwkundige tekeningen te maken, omdat ik het prachtig vind hoe het later gebouwd word aan de hand van mijn tekeningen.”

Jonathan van der Gouwe

“De techniek programmeren is echt super interessant en handig. Niets is efficiënter dan gebruik maken van goed nadenken.“

Jurian Landman

“Ik vind het leuk om zowel bouwkundige als constructieve tekeningen te maken aan de hand van de eisen van de opdrachtgever. En de oplossingen te bedenken voor de problemen die we tegenkomen maakt het extra uitdagend.“

Angelika

“Ten allen tijde moet technologie in dienst staan van goede architectuur: firmitas, utilitas en venustas zijn daar de uitgangspunten van.“

Contact

3BM Coöperatie U.A.

Adres: Wattstraat 17, 3335 LV Zwijndrecht

Telefoon: 078-7400 250

Mail: info@3bm.co.nl