Herbouw Rijksmonument Nieuw-Westert

Een stolpboerderij uit de 17e eeuw was volledig afgebrand in 2021, waarbij alleen het gesteente van de wanden en het voorgevel gespaard zijn gebleven.

Woonhuis Maasdam

In samenwerking met Aannemingsbedrijf Van Driel B.V. is 3BM Bouwtechniek aan de slag geweest met het bouwkundig uittekenen van dit nieuwe woonhuis.

Strandpaviljoen Marker Wadden

In samenwerking met Strandbaak en architectenbureau Ziegler Branderhorst hebben wij een strandpaviljoen uitgewerkt op een nieuw eiland genaamd Marker.

Huize Westerlicht

In samenwerking met Heijmans Utiliteit B.V. en Royal HaskoningDHV is 3BM Cooperatie aan de slag geweest met het maken van bestaande/nieuwe tekeningen,

CLT Woonhuis

Voor JM concepten hebben wij een CLT woning uitgewerkt. CLT staat voor Cross Laminated Timber. Dit is een bouwmethode waar meerdere houtenplaten of…

Natuursteen brug Utrecht

in Samenwerking met van Stokkum is er gebouwd aan een natuurstenen brug. De brug is gemodelleerd in Revit en dynamo. De mooie plaatbrug is te vinden..

Mahler

Aan de Zuid-As in Amsterdam heeft G&S vastgoed het nieuwe project Mahler 1000 ontwikkeld. De natuursteen gevelbekleding is verzorgd door Dekker Natuur

Herbestemming V&D

Na het faillissement van het grote bedrijf V&D kwam het pand leeg te staan in Gorinchem. Het pand is gekocht door ProSor en heeft het gigantische….

Groninger Forum

Aan de grote markt in Groningen komt het nieuwe Groninger forum. Dit gehele project is geheel in 3D uitgewerkt. Voor kozijnenleverancier de Groot en..

Hubrechts Instituut

De Groot & Visser heeft ca. 2900 m² gevels geplaatst in de uitbreiding voor het Hubrecht Instituut voor Ontwikkelingsbiologie en Stamcelonderzoek. De.